Posted on: 3. marts 2022 Posted by: admin Comments: 0

Hvor finder man rav

Med lidt research på Google efter hvor finder man rav i Danmark fandt jeg ud af, at Danmark har sit eget ravkort der viser hvor kan jeg finde rav.

Find dit eget rav med ravlygter fra ravfund.dk

Nordjylland er et godt sted at starte, hvis man skal løse ”hvor finder man rav?”-gåden. Vi havde allieret os med ravfund.dk, for de ved om nogen, hvor man finder rav i Jylland. På deres hjemmeside kan man også købe ravlygter, som gør det meget nemmere at søge efter rav på stranden, selv om man står og roder i tangdynger til knæene. De havde også et godt fif omkring mågers adfærd, for de kan være et godt pejlemærke i forhold til, hvor man finder rav i Jylland.

Hvis man ser måger kredse rundt og pludselig dykke nedad, så er der store chancer for, at man kan finde rav inden for nogle få kvadratmeter. Årsagen er den, at ravklumper og mågeføde ligger og skvulper rundt mellem hinanden i vandet, og da de to ting har nogenlunde samme vægt, kan man være lige så heldig som mågerne, og få sækken fuld.

Ravfund.dk er svaret på din ravjagt

Spørger man ravfund.dk ”hvor finder man rav?”, så kan man være stensikker på at få et svar med gevinst. Hver gang vi fulgte ravfund.dks anvisninger, så var der ravgevinst. Og jeg fandt tilmed den flotteste store ravklump med min ravlygte. Den ligger nu hos vores foretrukne guldsmed, som er i gang med at færdigdesigne min gør-det-selv-ring. Min mand har mange sjove ideer og indfald – det er noget af det, som gør hverdagen hos os så meget sjovere og farvelig. Og med hans små påhit og gåder, som f.eks. ”hvor finder man rav i Jylland?”, er han altid med til at holde mig på stikkerne og intellektuel skarp. Det bliver man kun smukkere af – indvendig såvel som udvendig. Kan man som kvinde ønske sig meget mere.