Posted on: 30. marts 2023 Posted by: admin Comments: 0

Har du tidligere vovet dig ud i hjemmebehandlinger med gel til neglene, har du sandsynligvis haft blandede oplevelser. For selvom du heldigvis selv har mulighed for at forskønne dine negle hjemmefra i modsætning til at være nødsaget til at tage på neglesalon, så kan det for nogle være svært at knække koden til, hvordan de helt rigtige gelnegle opnås.

Der findes mange både udenlandske og danske neglemærker, som tilbyder forskellige typer af geleer til negle. Tilbage i starten af gel- lakkens oprindelse var der få dominerende mærker. Du husker det måske fra TV- shopping reklamer, hvor det var muligt at købe gellak ved at ringe ind på et tlf.nr, men i mange tilfælde var de rigtig gode mærker forbeholdt kunderne i udlandet og det var derfor mest i de danske negleklinikker, hvor de bedste neglemærker blev tilbudt til professionelt brug.

Med tiden og i takt med udviklingen af nye produkter, er det blevet muligt for private forbrugere at købe gellak til egne behandlinger i hjemmet. De fleste mulige mærker sælges på nettet, og der kræves ingen særlige teknikker eller kundskaber for ved egen hånd at kunne skabe gelenegle.

Men der er bare lige et men. Uanset hvilket mærke, du vælger at købe ind til din gellak behandling, kan der være både større og mindre forskelle, som kan have en betydning for dig.

Pris

Naturligt vil prisen fra mærke til mærke kunne veksle alt efter hvor du køber det fra. Har du set dig varm på et stort anerkendt gel- Brand, kan prisen måske være højere end andre steder, dog er dette ikke nødvendigvis tilfældet. På samme måde kan der være prisforskelle når du sammenligner gelprodukter fra danske og udenlandske mærker eller no name brands pga forskellige afgifter og måder at producere i udlandet i forhold til danmark.

Vil du undersøge flere parametre, kan der være prisforskelle i forhold til mængden af reelt indhold i flaskerne i forhold til prisen og der kan også være prisfordele i form af pakker med tilbehør og negleværktøjer, som måske bedst passer til dine ønsker.

Påføring

Idet en gellak er en hybrid mellem en traditionel neglelak og en gelé, vil du som oftest skulle påføre din gellak som en neglelak, Dette betyder tynde strøg med penslen, som sidder fast i gellakflaskens låg. Alt efter mærket vil du eventuelt opleve forskel i, hvor flydende produktet vil være. Hver producent har udviklet sin gel efter en bestemt måde, og derfor kan der være forskelle på, hvordan din gel polish opfører sig under påføring og også efter hærdning. Følg altid instruktionerne for den pågældende gel, både for at opnå et optimalt resultat, men også for din egen sikkerheds skyld.

Farveudvalg

Ligesom tøjkæder eller andre forskellige mærker, kan sortimentet variere, afhængigt af hvor du køber fra. Nogle neglewebshops er koncentreret om tilbehøret til gelenegle og kan derfor tilbyde et kæmpe udvalg af rhinsten, glitter Top Coats og vilde effekter til neglene. Andre har fokus på at tilbyde så mange variationer af hvert enkelte farve som muligt, så du netop kan finde lige den Gel Polish, som passer til din smag. Brug gerne lidt tid til at undersøge udvalget og køb eventuelt nogle som du ved du vil bruge til bestemte lejligheder eller sammensæt et lille personligt udvalg af farver, som måske kan kombineres og give dig mulighed for variation.

Holdbarhed og følelse

Som nævnt kan forskellige gel polish mærker variere i sammensætning og derfor er det vigtigt at tage udgangspunkt i den enkeltes anvisninger. Måske har du oplevet, at din Gel Polish ikke vil hærde ordentligt i UV Lampens lys, men det er der som oftest en forklaring på. Nogle producenters lamper lever ikke altid op til den styrke som ellers er beskrevet udenpå og derfor vil du kunne opleve vanskeligheder med hærdning af dine negle. Er din valgte gel polish en meget kraftig farve eller udpræget mørk tone, vil dette kræve længere tid under lampen. Forsøg i første omgang at holde neglene længere under lys eller ad flere omgange. Oplever du stadig problemer med hærdning, så kan du overveje at købe en gennemtestet UV/LED lampe som denne, hvor der netop er arbejdet med at sikre den helt rette hærdning.

Andre forskelle kan ligge i din oplevelse af geleéns holdbarhed.

Gel polish er kendt for at være den gel med det mest naturlige udseende pga dens tynde lag, som kun tilfører farve og styrke til den naturlige negl. Men derfor kan hvert produkt alligevel godt føles forskelligt.

Gel Polish fra The Gel Collection er en meget holdbar gel, som påføres i tynde lag.

Men efter hærdning føles den overraskende stærk og næsten lidt tykkere end normalen, hvilket gør den både modstandsdygtig, men stadig i tråd med udseendet på elegante Gel Polish negle.

Indhold i produktet

Fordi der er forskel på hver producents måde at lave gel polish på, vil der være afgørende forskelle på indholdet i produkterne. I Danmark er reglerne for indhold i kosmetik og beauty produkter ofte strengere end i udlandet. Hensigten er at beskytte dig som forbruger, men du kan også selv undersøge lidt forinden dit køb. The Gel Collection-21 FREE fra Neglefeber er udviklet med formålet om kun at anvende de mest nødvendige kemiske ingredienser og uden anvendelse af samtlige mistænkte kemiske stoffer og parabener.

Det var lidt gode råd til hvordan du vil kunne få en god oplevelse med Gel Polish. Har du ikke prøvet det før, men er nysgerrig, så er der altid en god grund til at springe ud i det. Med lidt øvelse bliver du virkelig god på ingen tid og nøglen, foruden gode produkter, ligger oftest i at du forbereder din naturnegl ordentligt inden start. Så dyk gerne ned i viden omkring “prep” af naturneglen, hvis du vil være godt klædt på.